Accesibilitate

Marire font / Micsorare font

Contact

STRATEGIE 2021 - 2027

STRATEGIE 2014 - 2020

Regulament

REGULAMENTE DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE SERVICII SOCIALE

Procedura operationala atestare AMP

declaratii de avere

Program de audiente

- înscrierea la audienţe se face la Serviciul managementul calității serviciilor sociale, monitorizare și relații publice
- audienţele la conducerea Direcţiei Generale de Asistenţa Sociala si Protecţia Copilului Dambovita au loc conform programului:


Director general
jr. Ionela Sandu

joi,
ora 13.00

Program

• Aparat propriu:

-  luni, marti, miercuri, joi - 8,00 - 16,30
-  vineri - 8,00 – 14,00

• Centrul de consiliere pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat – Telefonul copilului

- program permanent – tel. 0245983

RAPOARTE DE ACTIVITATE

Protectia datelor cu caracter personal

A intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. În acest sens instituția noastră pune la dispoziția beneficiarilor următoarele formulare / documente:
- Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
- Regulament 2016/679/UE privind protecția datelor cu caracter personal

Responsabil pentru protecția datelor in cadrul D.G.A.S.P.C. Dâmbovița (conform Regulamentului 2016/679/UE) este doamna Gurgu Cerasela - Șef birou Centrul de informare și consiliere pentru persoane adulte în dificultate, management de caz pentru adulți
tel. 0245611915,
e-mail [email protected]

RAPOARTE SOLUTIONARE PETITII

 

ALTE INFORMATII

Noutati

În ciuda dizabilităţilor grave care îi blochează într-o lume a lor, adulţii cu dizabilităţi de la Centrul de Abilitare şi Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Dizabilităţi Ţuicani, vor să ţină pasul cu semenii lor.
30.03.2022


În ciuda dizabilităţilor grave care îi blochează într-o lume a lor, adulţii cu dizabilităţi de la Centrul de Abilitare şi Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Dizabilităţi Ţuicani, vor să ţină pasul cu semenii lor. Astfel că au pus mâna pe periile şi pensulele cu var şi au încercat să înfrumuseţeze spaţiul care îi înconjoară.

I-au ajutat pe angajaţi la treabă în curtea centrului, punându-şi astfel amprenta asupra spaţiului generos şi oferindu-ne un exemplu de ambiţie şi de putere.

Dizabilitatea nu este o barieră, ci un stimul pentru depăşirea propriilor limite!


Astăzi, adolescenții Centrului de Primire în Regim de Urgență, din cadrul Complexului de Servicii Sociale Târgoviște "Casa Soarelui", au desfășurat o altfel de activitate.
26.03.2022


Astăzi, adolescenții Centrului de Primire în Regim de Urgență, din cadrul Complexului de Servicii Sociale Târgoviște "Casa Soarelui", au desfășurat o altfel de activitate. Și-au îndreptat atenția spre latura spirituală a vieții, iar preotul i-a încurajat să persevereze pe drumul acesta, prin spovedanie și împărtășanie!

Cu dorința de ai bucura, personalul i-a dus apoi în Parcul Chindia, pentru o scurtă plimbare.

Pe chipul copiilor noi am citit bucuria!


La Complexul de Servicii Sociale Găești, curațenia de primăvară se face în echipă, salariați și beneficiari.
24.03.2022


La Complexul de Servicii Sociale Găești, curațenia de primăvară se face în echipă, salariați și beneficiari.

Copiii cu dizabilități au dovedit, încă o dată, cât sunt de harnici și au făcut treabă bună alături de cei care au grijă de ei în fiecare zi. Curtea complexului este ”ca nouă”.

Felicitări, dragii noștri!


Harnici și dornici de activități în aer liber, în curtea generoasă și în grădina primitoare, sunt și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Gura Ocniței!
24.03.2022


Harnici și dornici de activități în aer liber, în curtea generoasă și în grădina primitoare, sunt și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Gura Ocniței!

Au curățat și au amenajat spațiile verzi, au pus flori și au îngrijit pomii fructiferi.

Pe scurt, primăvara s-a instalat și la Gura Ocniței!


A început curățenia de primăvară la Țuicani
23.03.2022


A început curățenia de primăvară la Țuicani, în curtea generoasă care găzduiește cele două centre, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități, aflate în subordinea DGASPC Dâmbovița, de la începutul acestui an.

Vremea a devenit prietenoasă și ne-am apucat de treabă pentru a schimba peisajul din curtea bogată în spațiu verde. Am început cu defrișarea terenului pe care îl vom amenaja astfel încât să devină primitor.


Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 86 Inainte

Pagina: 1 of 86

 
© 2010 by DGASPCDB | Made by Floppy